ArÉna Plaza & ALLEE

Cégünk 2013. augusztusában az Aréna Plazaban, majd 2015. márciusában az Allee Bevásárlóközpontban nyitotta meg márkaüzleteit, ahol a Magenta teljes kínálata mellett már Cango&Rinaldi cipők, táskák és ékszerek is széles választékban megtalálhatóak. Célunk a két márka által képviselt minőség és életérzés közvetítése vásárlóink felé.


MAGENTA

A 2001-ben alapított márka gyorsan meghódította szülőhazáját, majd Közép-Európát is. A Magenta hétről-hétre új, egymással jól variálható kollekciót kínál forgalmazóinak. A gyártás mögött egy igazán összeszokott, profi szakemberekből álló csapat van, élén a 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező cégvezetővel, Dankó Ágnessel, aki Magyarországon meghatározó szerepet tölt be a divat világában, hiszen egyben ő a Magenta tervezője is. A limitált darabszám, az aprólékos díszítés, az egyedi grafikák,a jó minőségű alapanyagok biztosítják a ruhadarabok egyediségét. A termékek Magyarországon készülnek, ezzel is támogatva a hazai munkaerő piacot. Minden termék a legkiválóbb olasz alapanyagokból készül, így a mindig kifogástalan minőség már-már a Magenta védjegyévé vált az évek alatt.

HITVALLÁS

"A női ruha tervezésekor a kényelem és a nőiesség harmóniáját tartom szem előtt.A Magenta kollekciókban kiteljesedett nők elégedettsége ad inspirációt a mindennapi munkámhoz. Ugyanez az elhivatottság van jelen munkatársaim minden egyes mozzanatában is, hogy a Magenta név a szeretet és az öröm energiáját közvetítse mindenkinek."

Dankó Ágnes
Tervező és Cégvezető


Cango & Rinaldi

A Cango&Rinaldi egy olasz-magyar divatmárka, melynek hagyatékai négy generáción keresztül nyúlnak vissza 1897-ig. A mára nemzetközileg ismert divatmárka, különleges és minőségi alapanyagok felhasználásával teremt egyedi formavilágot, miközben az elmúlt több mint 100 év alatt ugyanazon értékeket vallja. Ezek a magas minőség, az egyediség és az exkluzivitás. A márka filozófiáját szem előtt tartva, kreatív tervezői csapatuk folyamatosan bővítik termék palettájukat, mely főrészt szemet gyönyörködtető cipők, táskák, ékszerek és más kiegészítőkből áll.


Mottónk: “A kiegészítők mindennél jobban öltöztetnek!”
A legszebb ruha sem mutat szépen ha a mellé választott kiegészítőkkel nincs összhangban. Ezzel szemben egy kevésbé feltűnő ruhát is feldobnak a mutatós kiegészítők.Partnereink
A honlapon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva. Magenta Budapest 2015